Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nissan Navarra képes leírás - Nissan.tlap.hu
részletek »

Nissan Navarra - Nissan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nissan.tlap.hu » Nissan Navarra
Keresés
Találatok száma - 4 db
AT33

AT33

When we convert an SUV to 33 tires, we lift the suspension at least 20 mm. In some cases we would add extra fender flares, but that depends somewhat on the individual SUV or the size of the wheel. If extra fender flares are added to the vehicle, it will increase the visual affect on the car. With the AT33 you will be able to drive your SUV off road, with out loosing the good driveability and luxury feeling in normal conditions. You will have increased ground clearance, softer ride in rough terrain and more flotation when driving in snow, soft sand or mud. For more detailed information please contact us at info@arctictrucks.is Arctic Trucks history The origin of Arctic Trucks can be traced back to 1990 when Toyota in Iceland started to modify 4wd Utility and Sport Utility Vehicles. This business has over the years taken us a long way, building up great experience and knowledge that has given us a world renowned expertise in the field of SUV modifications. We do have a great respect for Nature and we encourage our customers to tread lightly and avoid travelling over any terrain that could possibly be damaged by the vehicles.

Navarra Törésteszt

Navarra Törésteszt

A Nissannak az utóbbi pár év legrosszabb töréstesztjét sikerült produkálni nemrég a Navara pickuppal. A javítások után az Euro NCAP újraértékelte az autó biztonsági paramétereit.A február végi félcsillagos minősítés kapcsán komoly aggályok merültek fel a Navarával kapcsolatban. A rossz eredményért a légzsákok kinyílásáért felelős szoftver nem megfelelő működése mellett az övfeszítő késői aktiválódása, illetve a benyomuló pedálok, és a műszerfal lábakra veszélyes kialakítása volt felelős. Ezekből csak a légzsák szoftverét javította ki a Nissan, de ez is elég volt, hogy a túlélési esélyek jelentősen javuljanak egy frontális ütkozés során. Az új modelleket a Nissan azonnal elküldte Euro NCAP vizsgálatra, ahol az újabb tesztek során már háromcsillagos minősítést szerzett utasvédelemből, ami ugyan még mindig nem mondható kiemelkedőnek, de sokkal elfogadhatóbb, mint a korábbi eredmény. A friss gyártású Navarákat már javított szoftverrel gördítik le a futószalagról, de a Nissan ígérete szerint a 2005 óta gyártott modelleken is elvégzik a típushibák kijavítását, egy nagyszabású visszahívási akció keretein belül.

Nissan Navara

Nissan Navara

Tavaly az európai pick up-piacon a Nissan Navara vittel el a pálmát, az öreg kontinensen közel 50 ezer darab kelt el belőle. Vajon mi a titka a japán kisteherautónak? Ennek jártunk utána egy teszt keretében. Személyautós munkagép: Kicsit összesározzuk, de azért vigyázunk rá.../ Azt szeretjük, ha nyakig sáros a gép, hiszen ennek a modellnek a sár és a hó lételeme... - az idézet első felét fotós kollégánk mondta, mintegy előre elnézést kérve a látványért, amikor még szép tisztán átvettük a Navara tesztautót, a riposzt pedig (kitől mástól?) a helyi Nissan-kereskedőtől érkezett. És azt kell mondjam, hogy egyikük sem túlzott. A Navara első ránézésre ugyan egy masszív munkagép érzetét kelti az emberben (markáns, csőrös orr, magas építés, 5,22 méteres hossz), mert hiszen az is, csakhogy belülről mindeközben egy személyautó komfortjával kényeztet.

Nissan Navarra Értékelés

Nissan Navarra Értékelés

Vannak nők, akik irtóznak a szép fiúktól, a vágott arcú pasikat kedvelik. Autók között ilyen a Navara, félistenként magasodik a forgalom fölé, 174 lovas motorjával és megdöbbentően alacsony fogyasztásával csak papíron teherautó. Valójában egy sportos tank, egy szuperszonikus csatahajó. Első ránézésre a Nissan Navara amerikai autónak látszó tárgy. Kívülről masszív munkagép, a belseje azonban sportos, tágas és kényeztető. Tényleg a világ tetején érzi magát benne az ember. Picit meg is tévesztett a túlzottan személyautós jelleg, az első órákban nehezen vettem be a kanyarokat, a műszerfal, a 350 Z-re hajazó kormány elfeledtette, hogy mekkora autóban ülök, és hogy két pont között nem olyan egyszerű ezzel a döggel betalálni. Az a mód, ahogy megmozdul a nagyvas nem személyautós, ehhez erő kell és nagy figyelem. Kicsi csőrös kamion Megdöbbentő látvány a megújult Navara, tényleg úgy néz ki mint egy amerikai csőrös kamion kicsiben. Agresszív és ellentmondást nem tűrő az orra, bár 'kinézésében' keveredik a bernáthegyi szelíd bambasága is. Az autó rendkívül hosszú, 5,22 méter, így a hátsó fertályon utazók sem panaszkodhatnak, ugyanis a megnövelt tengelytávból ők profitáltak.

Tuti menü